HiFri Voordelig icon
HiFri veilig icon
HiFri Snel icon

Frituren zonder olie: de nieuwe manier van frituren!

De HiFri (Hightech Frying) professionele friteuse is een revolutionaire ontwikkeling op frituurgebied, waarbij gebruik wordt gemaakt van hete lucht en stoom om frites en snacks te bereiden. Dit betekent dat er geen extra vetabsorptie plaatsvindt tijdens het hetelucht frituren. De frites en snacks bevatten minder vet, u kunt dus gezond frituren! De HiFri professionele frituur maakt geen gebruik van frituurvet. Toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri hetelucht frituur net zo krokant en lekker als traditioneel bereide snacks.

De HiFri professionele friteuse heeft een formaat dat in elke professionele keuken past. Het is een afgesloten systeem en dus erg veilig voor het personeel. De HiFri is te bedienen via een touchscreen. En dat zonder vette vingers achter te laten!

Hoe werkt de HiFri?

De gehele bediening van de HiFri friteuse professioneel wordt via een touchscreen aangestuurd. De menustructuur is eenvoudig opgezet. Er is voor ieder product een speciale professionele frituurprogrammering om het zo beste resultaat te behalen. Dit betekent dat bijvoorbeeld kroketten en frikadellen bij voorkeur niet gelijktijdig in de HiFri friteuse zonder vet kunnen worden bereid. Producten als mini snacks kunnen wel gelijktijdig worden bereid. Zo geniet u altijd van het beste resultaat en is het voor iedereen gemakkelijk om dé perfect snack te bereiden.

HiFri professionele friteuse
HiFri friteuse vorm

Frituren zonder vet is veiliger, voordeliger en sneller

Frituren zonder olie is veiliger, sneller en voordeliger. U kunt voor een financial lease constructie kiezen, waarbij het lease bedrag lager is dan de besparingen op de operationele kosten. Zo kunt u starten met de HiFri professionele frituur zonder dat dit invloed heeft op uw totale kosten. Interesse in een professionele frituur? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.