HiFri Voordelig icon
HiFri veilig icon
HiFri Snel icon

Zonder frituurvet frituren is veiliger, voordeliger en sneller

Zonder frituurvet frituren is veiliger, sneller en voordeliger. U kunt voor een financial lease constructie kiezen, waarbij het lease bedrag lager is dan de besparingen op de operationele kosten. Zo kunt u starten met de HiFri zonder dat dit invloed heeft op uw totale kosten.

Veiliger

Frituren met frituurolie brengt risico’s met zich mee. Door te frituren zonder olie of vet kunnen een hoop bedrijfsongevallen voorkomen worden.

Voordeliger

Lucht en stoom zijn gratis, frituurvet niet. Ook verliest u geen tijd en geld met het verversen van het frituurvet en het schoonmaken van de frituur. Om u een idee te geven: bij het wekelijks verversen van een frituur met een inhoud van 20 liter zit u op jaarbasis, inclusief frituurvet en loonkosten, op een besparing van € 3.640,-.

Sneller

Zonder frituurvet frituren scheelt bovendien een hoop tijd. Tijd die normaal gesproken wordt besteed aan de schoonmaak van de horeca friteuse, kan nu in de bereiding van de producten worden gestopt.

De bereidingstijd van de producten in de professionele friteuse van HiFri is nagenoeg hetzelfde als bij een traditionele frituur. De HiFri is binnen 5 minuten op bedrijfstemperatuur. Daarnaast bevat de HiFri een handige stand-by knop, terwijl een frituur constant op temperatuur moet worden gehouden.

Professionele friteuse van HiFri