HiFri Voordelig icon
HiFri veilig icon
HiFri Snel icon

Frituren hoeft tegenwoordig niet ongezond meer te zijn!

Bij traditioneel frituren worden een hoop fouten gemaakt. Denk hierbij aan het gebruiken van oud frituurvet en het frituren op een te hoge temperatuur. Bovendien is frituren met frituurvet ongezond, stinkt de frituurpan vaak naar oude olie en heeft niemand zin om de frituur schoon te maken. Met de industriële friteuse van HiFri voor de professionele keuken voorkomt u al deze problemen en bent u verzekerd van gezonde snacks en frites. De kwaliteit is constant en de smaak minstens zo lekker.

Ongestraft genieten van heerlijke gefrituurde snacks

Er komt geen druppeltje frituurvet bij de snacks en frites in de industriële friteuse van HiFri kijken. De snacks en frites worden verhit door middel van hete lucht en stoom. Dat scheelt niet alleen veel stank en ongemak, maar ook een hoop calorieën.

HiFri, Hi-Tech Frying

HiFri maakt geen gebruik van frituurvet. Toch zijn de snacks die u bereidt met de HiFri van een net zo krokant en lekker als traditioneel bereide snacks. Verder is bij HiFri sprake van een constante kwaliteit, een eenvoudige en veilige bereiding en lage operationele kosten (frituurvet/arbeid). Daarnaast bespaart u op energieverbruik en verzekeringen en profiteert u van fiscale voordelen zoals energie investeringsaftrek (EIA). Hierdoor past de HiFri uitstekend bij bedrijven waar MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) een prominente plaats in het beleid heeft.

HiFri professionele friteuse
HiFri friteuse vorm

Veel gezonder en minstens zo lekker

Smaakt zo’n verantwoorde snack dan wel net zo goed? Tests wijzen onherroepelijk uit van wel. De snacks en frites zijn net zo lekker en even krokant als snacks gefrituurd in vet.