HiFri Voordelig icon
HiFri veilig icon
HiFri Snel icon

Hoe werkt de HiFri?

De HiFri werkt hetzelfde als een traditionele frituur. Daarom is het ook net zo lekker. Alleen wordt het frituurvet vervangen door hete lucht en stoom. Wel zo gezond, dus.

Intuïtieve besturing

De gehele bediening van de HiFri wordt via een modern vormgegeven touchscreen aangestuurd. De menustructuur is eenvoudig opgezet, met mogelijkheden voor persoonlijke voorkeuren. Voor ieder product zijn de instellingen specifiek bepaald om het beste resultaat te behalen. Dit betekent dat bijvoorbeeld kroketten en frikadellen bij voorkeur niet gelijktijdig in de HiFri kunnen worden bereid. Producten als mini snacks kunnen wel gelijktijdig worden bereid. Zo geniet u altijd van het beste resultaat en is het voor iedereen gemakkelijk om dé perfect snack te bereiden.

HiFri professionele friteuse
HiFri friteuse vorm

Makkelijk te onderhouden

De meest vervelende activiteit van het frituren is het verversen, filteren en reinigen van de frituurunit. Dit wordt bij de HiFri overbodig omdat het reinigingsproces ook computergestuurd wordt uitgevoerd. Om de HiFri te reinigen kunt u kiezen uit twee reinigingsprogramma’s; normaal of intensief. Vervolgens plaats u het speciale reinigingstablet in het apparaat. Druk op start en uw werk zit erop!